recensies

“Manon kwam op het goede moment in mijn bedrijf. Ik had veel op mijn bordje, vind heel veel heel leuk en had het hierdoor drukker dan voor mij prettig was.

Manon heeft met me meegedacht in welke acties wel en niet helpend zijn bij het realiseren van mijn doelen. Ook heeft ze alle kanalen die ik gebruikte voor mijn zichtbaarheid geanalyseerd, zodat ik mijn tijd alleen nog hoef te steken in de kanalen waarop mijn bereik het grootst is en ik de meeste impact maak. Hier hebben we vervolgens meer structuur in aangebracht.

Door haar rust is Manon een prettige sparringspartner. Ook is ze heel creatief in bijvoorbeeld het maken van visuals om te gebruiken in verschillende content.

Ze heeft mij werk uit handen genomen wat mij veel tijd kostte, waardoor ik me meer kon richten op het coachen van mijn klanten en het laten groeien van mijn bedrijf.

Ik kan elke ondernemer die wat meer rust in haar bedrijf wil aanraden om met Manon te werken.”

Marjolein Nijstad

Ondernemerscoach

“Manon heeft mij geholpen met mijn social media: het opzetten van een contentplanner, het maken en plannen van posts en de bijbehorende visuals. Voor mijn online programma heeft Manon een aantal werkboeken en een overzicht van veelgestelde vragen gemaakt.

Manon is creatief, komt haar afspraken na, heeft goede ideeën en ze is een prettige sparringpartner!

De samenwerking met Manon heeft mij meer rust, ruimte en focus gegeven om me te richten op mijn coaching en de verdere ontwikkeling van mijn online programma.

Bedankt Manon!”

Jessica Hooijmeijer

Mindsetcoach

“Manon heeft ons geholpen met de uitbouw van ons LinkedIn netwerk. Hierin is ze erg zelf startend geweest.

Onze scope was op voorhand helder, echter werd de manier van werken gevormd tijdens de opdracht. Ze nam hierin de lead en verbeterde het proces tijdens de uitvoering. Ze zocht op eigen initiatief contact met de juiste personen om haar werk effectief te kunnen doen en was transparant in haar voortgangsrapportage. Dit maakt onze samenwerking ook op afstand, erg fijn!”

Cheyenne Dix

Community Development Manager

Wil jij ook met mij samenwerken?